Čertov rolovaný bôčik

Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
Čertov rolovaný bôčik
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 minút
príprava
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

1000 g
300 g, klobása údená
50 g
50 g
z 1 citróna




Postup

  1. 1

    Údené mäso, bylinky, cesnak a feferónky nakrájame nadrobno, zmiešame a dochutíme. Bôčik rozrežeme, vyklepeme a naplníme pripravenou zmesou.

  2. 2

    Zviažeme niťou, pokvapkáme citrónovou šťavou a dáme piecť pri 200 oC na približne 80 minút. Počas pečenia podlievame pivom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia