Brumík s náplňou

natali - fotkanatali, 15. februára 2013
Brumík s náplňou
Foto: natali

cesto na brumíkov som si požičala od @Ailuj82, len som ho trochu pomenila podľa seba a pridala som náplne. rýchla desiata pre malých aj Zobraziť celý popiscesto na brumíkov som si požičala od @Ailuj82, len som ho trochu pomenila podľa seba a pridala som náplne. rýchla desiata pre malých aj veľkých a hlavne zaručene bez konzervantov (reklama síce tvdí, že aj tí kupovaní sú bez, ale pozreli ste si už zloženie? nie? tak skúste, a ak sa v tých názvoch a značkách niekto nevyzná, postačí aj sedliacky rozum, keby boli bez konzervantov, nevydržali by ´´čerstvé´´ tak dlho).

15-20 minút
na 180 °C

Suroviny

2 hrnček
1 hrnček
1 hrnček
2 hrnček
3 PL
1 ks
1/2 hrnček
1 ks
2 ks
plnka:




Postup

  1. 1

    všetky suroviny na cesto zmiešame najlepšie ručným šľahačom. časť cesta si odoberieme a zafarbíme kakaom. najprv formičky naplníme kakaovým cestom - labky, bruško a potom dolejeme žltým cestom asi do 3/4. pečieme v rúre na 180 stupňoch. po tom, ako vložíme formu do rúry - vyhriatej, počkáme asi 5 minút, brumíkov vyberieme a každému vložíme do bruška 1 kocku horkej čokolády. dopečieme, alebo môžeme najprv brumíkov upiecť a pomocou striekačky naplniť nutelou, alebo džemom, či inou plnkou. ja som striekačku doma nemala, tak som dávala horkú čokoládu. dobrú chuť! :)

    Brumík s náplňou - obrázok 1

Diskusia k receptu

ailuj82
Pekne sa ti podarili. Moji krpci majú najradšej len čistých mackov :)
masa80
Kde predávajú formu na takýchto mackov. Dakujem
yyyyanula
Jeeej, sú krásni! Aj chutia ako brumíky? Cez víkend skúsim upiecť synčekovi :)
natali
@yyyyanula ďakujem :) chutia inak, ale odskúšala som ich na sestre a tá tvrdí že sú dobrí. mne chutia, ale je to iná chuť. keď ich budeš robiť synátorovi, tak skús dať viac pšeničnej múky, miesto tej celozrnnej - malým deťom to bude chutiť viac :)
smile616
hneď si ukladám určite sa mi to raz zíde :))ďakujem za recept vyzerajú super určite aj tak chutia:)
natali
@marijanna ďakujem. žiaľ nepamätám si presne, ale bolo ich dosť a keďže ešte aj náš dedko má veľmi rád sladké, tak sa ušlo aj jemu a aj môjmu priateľovi. ale odhadom asi tak 30.
sima12345
Hľadala som dlho recept ktorý by som spravila. Brumikov som robila ale cesto sa poriadne ani nezdvihlo a teda nebolo ani take nadychane skôr take tuhšie, neviem kde som spravila chybu. Ale radšej mame take nadychane babovkove cesto :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia