Raw mini tarts

jenni - fotkajenni, 3. septembra 2014
Raw mini tarts
Foto: jenni

Tento recept je v mojom podaní síce letný, no zdobenie sa dá obmieňať podľa chuti a fantázie a teda dobre padne aj v iné Zobraziť celý popisTento recept je v mojom podaní síce letný, no zdobenie sa dá obmieňať podľa chuti a fantázie a teda dobre padne aj v iné ročné obdobie. Pokiaľ použijete sušené ovocie alebo rôzne oriešky, tak si tento raw dezert užijete napríklad aj na jeseň,či v zime. www.dontbefakebakesomecake.sk

20 minút
príprava

Suroviny

Korpus:
1 hrnček
1 hrnček
1/2 hrnčeka vykôstkované
Plnka:
1 ks veľké zrelé
2 ks zrelé menšie
3-4 PL
2 PL
podľa chuti
Na vrch:




Postup

  1. 1

    Suroviny na korpus si namočíme minimálne na dve hodiny. Potom si vodu zlejeme, orechy a datle dáme spolu do mixéra a vymixujeme, nie celkom na hladko, na malé kúsky. Pre ľahšie mixovanie môžete pridať trochu vody. Vymixovaná hmota by mala byť lepkavá.

  2. 2

    Formičky na koláče si môžete vystlať papierom na pečenie. Do foriem dajte vymixovanú zmes, ktorú do foriem vtlačíte. Formy odložíme do chladničky a zatiaľ si pripravíme krém.

  3. 3

    Avokádo a banány si ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Dáme do mixéra spolu s mliekom, vyškrabaným vnútrom z vanilkového struku, pridáme kakao a ochutíme sladidlom (napr. javorový sirup, agáve sirup, rastlinný med..). Všetky suroviny spolu vymixujeme do hladka.

  4. 4

    Z chladničky vyberieme formičky s korpusom a navrstvíme na ne krém. Hotové tortičky ozdobíme čerstvými jahodami. Koláče konzumujte hneď.

Diskusia k receptu

katkat
nadherne! naozaj krasne nazdobene :) niekedy vyskusam
paploska
sú naozaj krásne, len ten krém z avokáda a banánov je na môj žalúdok troška ťažký :-(
medovnicek
aj mne sa tá fotografia veľmi páči a určite by som si aj pochutila:)
pupava
ó, tieto vyzerajú nádherne! ukladám si :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia