Nepečený koláč
Nepečený koláč

Pudingáčik

adimir - bez fotkyadimir, 28. októbra 2017
Pudingáčik
Foto: adimir

Tento recept je veľmi chutný a hlavne zdravý. Príprava je jednoduchá a je nepečený, takže ho len dáte na pár hodín vychladiť a môžete Zobraziť celý popisTento recept je veľmi chutný a hlavne zdravý. Príprava je jednoduchá a je nepečený, takže ho len dáte na pár hodín vychladiť a môžete podávať. Fantázií sa tu medze nekladú, čo znamená, že ovocie a puding, ktorý použijete pri príprave môžete rôzne nakombinovať :)

10
porcií
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 gramov
100 gramov
100 gramov
2 PL
2 balenia
1 liter
300 gramov
1 balenie




Postup

  1. 1

    Dve až tri hodiny pred robením pudingáča zalejeme datle vodou, aby nám zmäkli a mohli sme ich bez problémov mixovať. Varením si pripravíme puding podľa návodu a dáme do vychladiť.

  2. 2

    Môžeme si urobiť korpus, do väčšej misky dáme vločky a zalejeme ich horúcou vodou až po okraj, necháme ich cca 10 minút odstáť. Pridáme k nim datle, kakao, kokos a vymixujeme. Ak sa Vám to zdá veľmi riedke, pridávajte po trošku kokosu, aby z toho vznikla lepkavá hmota. Hmotu utlačíme do papierom vystlanej formy a vylejeme naň vychladený puding. Pokiaľ si pripravíme čučoriedky, dáme si to vychladiť.

  3. 3

    Čučoriedky dáme do menšieho hrnca, pridáme trošku medu na osladenie, necháme 1 - 2 minúty povariť, zlejeme vodu a čučoriedky poukladáme na puding. Želatínu premiešame v šťave z čučoriedok, pridáme 200 ml vody, povaríme 5 minút, necháme trošku vychladiť a polejeme vrch pudingáča. Dáme na pár hodín do chladničky a môžete podávať.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia