Rybacie placky so zemiakovou kašou
Ivan Štefula
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 21. decembra 2014
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 21. decembra 2014

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso z vykosteného lososa nakrájame na malé kúsky, ktoré potom ešte nasekáme nožom. Pridáme soľ, korenie, nasekanú vňať, tvaroh, vajce, strúhanku a vymiešame.
-
2
Z hmoty tvarujeme karbonátky, ktoré obalíme v rozdrvených lupienkoch a na nie príliš rozpálenom oleji pomaly vyprážame dozlata z oboch strán.
-
3
Podávame so zemiakovou kašou, ktorú pripravíme štandardným spôsobom, a so zeleninovým šalátom.
Diskusia k receptu