Plnené čokoládové gule
Janka Brezniaková
cukrárka Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 10. decembra 2018
cukrárka Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 10. decembra 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Čokoládu roztopíme, štetcom ňou ponatierame „jamky" v silikónovej forme na pečenie pologúľ, dáme schladiť. Po polhodine postup zopakujeme, opäť dáme schladiť.
-
2
Plnka: Do smotany jemne primiešame lieskovoorieškový krému, plnku dáme do cukrárskeho vrecka a plníme čokoládové pologule.
-
3
Do stredu každej pologule dáme za lyžičku kondenzovaného mlieka. Takto naplnené formičky polejeme čokoládou a necháme stuhnúť. Potom veľmi opatrne vyklápame.
Diskusia k receptu