Kuracie fajitas
Chutné, rýchle a ešte aj oku lahodiace jedlo, ktoré sa nemusíte báť pripraviť aj svojim hosťom.
porcií
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na rezance a posypeme korením na zlaté kurča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a 2 lyžicami olivového oleja a dobre premiešame. Necháme marinovať približne 20 minút.
-
2
Zvyšný olej dáme zohriať na panvicu a na ňom dozlatista opečieme cibuľu nakrájanú na plátky. Pridáme namarinované mäso a necháme piecť, dokým nebude zlatisté. Potom pridáme paradajku nakrájanú na štvrtiny a papriku nakrájanú na pásiky. Dusíme 15 minút, dokým zelenina nezmäkne.
-
3
Tortilly opečieme na suchej panvici.
-
4
Kyslú smotanu zmiešame s majonézou.
-
5
Do každej tortilly dáme listový šalát, rozdelíme pripravenú zmes, pridáme kukuricu a vytvorený dip.
-
6
Pripravenú tortillu zamotajte a okamžite podávajte.
-
7
Rada: Do tortilly môžete pridať akúkoľvek zeleninu podľa vašej chuti alebo akú nájdete v chladničke.
Diskusia k receptu