Jahodová pena s müsli
Postup
-
1
Šľahačkové potešenie a stabilizátor šľahačky jahoda vsypeme do mlieka a vyšľaháme do tuha. Pridáme mascarpone a prešľaháme.
-
2
Cukrárenské vrecko s ozdobnou špičkou naplníme pripraveným krémom.
-
3
Na dno pohárika dáme lyžicu müsli, navrstvíme krém a opäť pridáme 1/2 lyžice müsli a krém.
-
4
Povrch jemne posypeme müsli a dozdobíme jahodami. Necháme v chladničke aspoň 1 - 2 hodiny.
Dobrý deň. Áno stabilizátor alebo stužovač šľahačky je to isté. Vyrábame ho vo vyše 20tich príchutiach a šľahačkové potešenie je šľahačka. Všetky naše výrobky si môžete pozrieť a nakúpiť aj cez náš e-shop www.lianasro.sk