Zabíjačkové ragú z bravčových vnútorností
Róbert Hudák
executive chef spoločnosti Primestar Hotels, 21. januára 2020
executive chef spoločnosti Primestar Hotels, 21. januára 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na bravčovej masti opražíme nakrájanú cibuľu dozlatista, pridáme pretlačený cesnak, zľahka premiešame a na to vložíme do hrnca očistené srdce a obličku nakrájané na pásiky.
-
2
Spolu restujeme a podlejeme vývarom. Pred koncom dusenia pridáme nakrájanú pečeň, orestujeme všetko spolu a zalejeme červeným vínom.
-
3
Napokon dochutíme soľou, korením a majoránom, víno necháme zredukovať a pridáme prevarenú smotanu, necháme prevrieť a stiahneme z ohňa.
porciu poctivého živočíšneho masla a to vám je potom mňamka....