Kuracie prsia s rebarborou fotorecept
Sladký koláč s rebarborou je všeobecne známy, nech už bude akéhokoľvek typu. Ale mäso a rebarbora sú známe oveľa menej. Nevyskúšate?
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme.
-
2
Na horúcom oleji za stáleho miešania necháme zatiahnuť.
-
3
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme.
-
4
Vložíme na malé kocky nakrájanú rebarboru, posypeme karí korením, podlejeme vodou a 10-15 minút zakryté podusíme (podľa veľkosti kociek mäsa).
-
5
Podávame s ryžou, kuskusom alebo cestovinami.
Diskusia k receptu