Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k Zobraziť celý popisVo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k rozdrobeniu tukových tkanív a pridáva rybiemu mäsu lahodnejšiu chuť...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripraveného nerozpoleného kapra rozdelíme rezom naprieč cez chrbát na porcie, obalíme v strúhanke, osmažíme a uložíme do plochej nádoby na dusenie.
-
2
Na plátky pokrájanú cibuľu udusíme na masle (nenechať sčervenať).
-
3
Rybu potom obložíme cibuľou, podlejeme pivom, dodáme korenie, prikryjeme a dusíme asi 60 minút na veľmi malom ohni.
Diskusia k receptu